Café

CAFE UITBAETERIJ DE VIERSPRONG

Het is genieten in Batenburg. Ook hier in "de Viersprong" een plaats waar u wordt uitgenodigd om te kiezen zoals dat hoort op een kruising van wegen. Misschien voor een kopje koffie met gebak van de warme bakker, of gezellig voor een borrel in ons café aan de bar waar gelachen, gepraat en soms gehuild wordt. Het beste is om het zelf te ervaren. Wij zien u er graag.

GESCHIEDENIS

In het land van Maas en Waal ligt het schilderachtige Middeleeuwse stadje Batenburg. Hier vindt u Uitbaeterij “De Viersprong” waar u in een huiselijke sfeer kunt genieten van onze drank en spijzen. Wij, Corrie en Gijs en medewerkers heten u dan ook van harte Welkom.

WONDERSCHOON BATENBURG

Batenburg is een Nederlandse stad in het Land van Maas en Waal, behorend tot de Gelderse gemeente Wijchen. Het ligt westelijk van Wijchen aan de Maas. Batenburg wordt meestal geduid als dorp maar heeft een verleden als stad, zelfs één van de oudste van Gelderland. Het historische Batenburg met zijn kasteelruïne is een beschermd stadsgezicht.

OVERIGE LOCATIES

Maar er is meer te doen in het prachtige Batenburg.

Hieronder vindt u enkele bijzondere plekken waar u in alle rust kunt verblijven.

Het Haventje

In dit haventje ervaar je bovenal rust en ruimte, op een prachtige plek waar natuur en historie samenkomen. Naast de zestig vaste ligplaatsen zijn er een aantal plaatsen voor passanten. Wees dus welkom op deze mooie plek aan de Maas.

B & B Oma Pietje

Bed and Breakfast "Oma Pietje" is een bijzondere plek waar u heerlijk kunt verblijven. ODe woonboerderij ligt in het pittoreske Batenburg. Het unieke van Oma Pietje is dat zijn werken met mensen met een verstandelijke beperking; samen zorgen zij voor een warm welkom, een mooie kamer en een heerlijk ontbijt. Bekijk hier de website.

B & B Appeltern

Uitkijkend over de Wetering staat deze monumentale langgevelboerderij waarvan het voormalige deel na een ingrijpende restauratie dienst doet als bed & breakfast of groepsaccomodatie. De locatie beschikt over vijf sfeervolle kamers. Bekijk hier de website.